dinsdag 5 juli 2011

Tijdelijk adres Eugène

9 mrt 2009, 21:59 uur
 
Na een weekje vakantie "RundHause" heeft mijn man weer zijn toevlucht gezocht in het Atrium MC.

Vanmorgen is Eugène weer aangesloten op de voorlaatste chemo. En de stemming is een stuk beter dan de vorige keren. Er is zelfs een boek gelezen en muziek geluisterd, EN Eugène heeft zich al verveeld! Allemaal dingen die hij de afgelopen maanden niet meer heeft gedaan. Het goede nieuws van afgelopen vrijdag zorgt er langzaamaan voor dat er een stuk last van ons afvalt. We weten nu dat we niet voor niets vechten en dat we weer samen een toekomst voor ogen mogen en kunnen hebben.

Als alles weer naar plan verloopt mogen we paps zaterdag weer in zijn eigen bedje in de kamer leggen. We zien er nu al naar uit!

De telefoon is weer mee (en Eugène is nu iets fanatieker in het lezen van zijn mails en het beantwoorden van de oproepen) en het tijdelijk adres is:

E.J.T. Heijnen
Afdeling 9, kamer 10
Atrium Heerlen
Henri Dunantstraat 5
6419 PC Heerlen

En lieve mensen, nogmaals bedankt voor alle (lieve) e-mails, kaartjes, belletjes, bezoekjes, bloemen, hoefijzers en wat al niet meer! Het doet ons zo ontzettend goed om te weten en te voelen dat er zoveel mensen met ons mee leven en ons steunen, ieder op zijn eigen manier. GEWELDIG heerlijk! Zonder al die warmte en liefde zouden we het niet zo "makkelijk" kunnen dragen. We kunnen jullie niet genoeg bedanken, jullie hebben ons veel kracht gegeven (en nog steeds)! DANKJULLIEWEL!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten