dinsdag 5 juli 2011

Fijne feestdagen en een mooi, gezond en liefdevol 2011


14 december 2010


Zonder Eugène is alles anders, zonder Eugène zijn we nooit meer compleet

Het afgelopen jaar zou ons jaar moeten worden, maar het werd een moeilijk en zwaar jaar met veel schaduw. Een aantal dierbaren ontvielen ons, te veel. De kanker kwam terug en hoe! Een nieuw gevecht, eentje die we niet konden winnen, wisten we. Alles hebben we gedaan om het leven van onze grote dappere held aangenaam te maken, om hem bij te staan waar het kon en om te genieten van alles en vooral van elkaar. Helaas mocht Eugène niet winnen. Het was een bijzondere tijd en ontzettend speciaal om zo puur met elkaar te leven.

Er waren veel mensen die met ons meeleefden tijdens de ziekte, het overlijden en bij het afscheid van Eugène. Het is voor ons een grote troost te weten hoe geliefd hij was en hoe hij werd gewaardeerd. We willen dan ook iedereen bedanken voor de bezoekjes, de bloemen, de kaarten, de warme knuffels, het luisterend oor, steun in welke vorm dan ook. Het heeft ons ontzettend gesterkt en gesteund. En het geeft ons kracht en moed om door te gaan.

We hopen ook de komende tijd die warme deken om ons heen te mogen blijven voelen. Het gemis wordt iedere dag sterker en dat zal voorlopig wel zo blijven. Maar we doen ons best om verder te gaan met z'n drieën en vooral om Eugène te laten glimlachen en van ons te laten genieten vanuit de hemel. Want hij zal altijd dichtbij ons zijn.....

Ook willen we iedereen bedanken voor de giften voor Stichting Ambulancewens. We hebben € 349,- mogen schenken voor hun mooie, bijzondere en goede werk!

Geniet van het leven en je dierbaren, daar draait alles om.

Lieve groeten, Sil Jutte en Elles Heijnen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten